top of page

BIo

Lars-Fredrik Gjerlaug Børresen

 

Sanger, danser, skuespiller, musiker, låtskriver, komiker. 

Født 14. januar 1975 på Hamar, startet sin profesjonelle karriere i 1998. Artist var han derimot allerede fra barnsben av. Lars-Fredrik vokste opp i et musikalsk hjem og debuterte på scenen i svært ung alder, med god hjelp fra stefar Ole Ødegaard i Ole Ivars. Som 6-åring lærte han seg å spille klarinett, og siden har Lars-Fredrik også lært seg å traktere både alt- og tenorsaksofon og gitar. Lars-Fredrik begynte også tidlig med dans. Det var mye disco og showdans men også sving og rock’n roll, hvor han har blant annet har blidt midt-norsk mester i Sving - Rock’n Roll tre ganger. 

Som 21-åring reiste Lars-Fredrik til utlandet hvor han 

fikk jobb som entertainer på Sunwing. Jobben som artist på Vingreisers hoteller førte han de neste årene både til Cypros, Gran Canaria, Gambia og Mallorca. Dette ble på en måte hans skolegang innen show og underholdning.
I 1998 flyttet han til sverige og var med i showgruppen Showtime , Lindwallens Värtshus i Sälen og året etter ved Wallmans Sallonger, Golden Hits i Stockholm.

I 2000 reiste han til USA for å studere ved Musicians Institute i Los Angeles. Etter et kort opphol reiste han tilbake til Norge og var med å starte den svenske suksessen, Wallmans Salonger i Oslo.
Etter Wallmans var han med i suksessoppsetningen I Blanke Messingen på Chateu Neuf i Oslo,hvor han spilte karakteren Reg Willoghby. 

Fra 2003 valgte Lars-Fredrik å satse på egne prosjekter, noe som i dag har resultert i at han kan tilby en rekke ulike artistopptredener. Det være seg sang, musikk, komedie, skjult teater, skuespill og dans. 
Lars-Fredrik har startet coverduoen Hatten Er Din, Bandet Burk og Schlagers, showgruppen Showstoppers, i tillegg han han lagd ulike karakterer som bl.a Tom Jones, Tina Turner, Carola, Freddi Mercury, Elvis og Joey Tempest. I 2004 lagde han rollefiguren Stig Frode til et event hvor de ønsket skjult teater. Det ble en kjempe suksess og Lars-Fredrik har siden den gang turnert året rundt over hele norge og utland med sin karakter. 


Som frilansartist har Lars-Fredik blitt brukt i mange ulike settinger. 
Det være seg tv-produksjoner både som sanger og danser, tv-reklamer, radio-reklamer, musikk-videoer, dubbing, sang instruktør, korarangør, sanginstuderer, konferansier, modell i moteshow og skuespiller i forskjellige settinger, bl.a.(Hotell Cæsar, Trond Viggo og Samfunnet, Casino, Grand Prix, Popstars, TV2 fotballgalla).

 

bottom of page