top of page
IMG_4813.JPG
Tina-Turner.jpg
Tom-Jones.jpg
Larsa-Trubadur.jpg
34851_1340694287086_2159331_n.jpg

Underholdning

 

Figurer, Skjult teater, skuespiller

Som skuespiller møter vi Lars-Fredrik gjennom hans tolkninger av ulike karakterer. Han har sin egen karakterfigur, uteliggeren Stig Frode, som gjør stor suksess. Ellers så lager han ulike karakterer for skjult teater, skreddersydd for kunden. Være seg han er en nyansatt i en bedrift, fotograf, eller kanskje den nye kjæresten til sjefen.

Han gjør også imitasjoner av ulike artister, som f.eks.
Tom Jones, Tina Turner, Elvis, Carola.
Utover sine egne figurer og karakterer, brukes han også som skuespiller i teateroppsetninger, musikaler, film og reklame.

Under Anmeldelser kan du finne mer om de forskjellige figurene
Link til youtube med liveopptreden av Stig Frode
Link til youtube med liveopptreden av Tom Jones

 

Sang
Lars-Fredrik er først og fremst sanger og brukes mye som solosanger i forskjellige settinger. Han tar også korjobber både i studio og live. Man kan også leie han inn som sanginstruktør, korarrangør eller til sanginnstudering for ulike show / musikal oppsetninger
Link til youtube med liveopptreden med Queen låter.

 

Duo´n "Hatten Er Din"

Lars-Fredrik har de siste årene
samarbeidet med forskjellige musikere i ulike duo og bandprosjekt, og har i dag dannet duoen "Hatten Er Din". Med seg har han en pianist og sanger. Lek og moro sammen med publikum er et kjennetegn i deres opptreden, sammen med høy musikalitet. Det er en kombinasjon av piano, gitar, saxofon og stemmesang. De spiller alt fra taffelmusikk til up-tempo, og blir mye brukt i eventjobber som på firmafester, julebord osv, men spiller også på puber, after-ski og after-beach.
Ta kontakt og de skreddersyr et program etter ditt ønske.

Link til youtube liveopptreden med Hatten Er Din

 

Trubadur

Ønsker man en mindre løsning med kun Lars-Fredrik og gitaren er det fullt mulig. Alt fra After ski med høy allsangsfaktor til rolig bakgrunnsmusikk eller musikk quiz. 

Dinnershow med Showstoppers

Dette er en showgruppe som kan brukes under middager, konferanser, seminarer osv.  Kvelden blandes med akustiske livenummer og rene shownummer med singback.
Antall artister variere etter kundens ønske, men det er  som regel alltid 3 sangere. Showet kreddersys etter ditt ønske, og kan by på et show med alle ingredienser. 
Link til youtube med live opptreden med Showstoppers 

bottom of page