top of page

Her er noen av kundene jeg har jobbet for.


Coca Cola-Elkjøp-Statoil-PostenNorge-RødeKors-Microsoft-IBM-TV2-NRK-TVNorge-Storebrand-Lindorff-Oktan-KreativtForum-Interspons-Gjensidige-Toshiba-Egmont-Telenor-Norgesgruppen-HOA-Vikinglauget-Eidsiva-Telehuset-Norsvin-MøllerBil-Confex-If-Addidas-Tine-Svare&Berg-SparebankenHedmark-RingnesBryggeri-UlsteinVerft-Baxter-NIF-Scandic-HedmarkEiendom-MetronomeSpartacus-MotionBlur-LeoBurnett-CafeBar-ISS-Choice-Dnb-MAXI Storsenter-Sykepleierforbundet-VismaUnique-Brio-Sporveibussene-WorldcupBeitostølen-Rakfiskfestivalen-CCMarten-RadissonSAS-OsloBørs-EngelschiønMarwellHauge-RedstoneDrift-CarlsenConsulting-Norasonde-Felleskjøpet-Møbelringen-Wyeth-Horwath-FreschThinking-Kurs&Kongresservice-Akevittruten-Sparebank1-Maxi Storsenter-PeugeotNorge-DHL-Monster-TDK-Kia-Adecco-Ving-MEC-Experian-Trafikketaten-Parat-ThonHotels-Aleris-Oslo kommune-Volvo-DiplomIs-Toyota-Canon-PlayroomEvent-Peugeot-Norges Skiforbund-Netcom-USBL-OBOS-Denofa-Rica-Interspons-Holmsbu Spa-Systemair-Akershus Fylkeskommune-Ahus -Amedia-Asker kommune-Asko Norge-Nordic Choice Hotels- Eika Forsikring-Ework Norge AS-Fagdekk AS-Finans Norge-Follo Autoco AS-Follo Truckutleie AS-Foreningen KAAS-Guriby AS-Hamar Kommune-Highland Lodge AS-

Holmsbu Hotel og Spa-Hurum Eiendomsselskap-Hurum Kommune-Spurvegården Barnehage-Hyundai Motor Norge-Interspons AS-Kongresspartner AS-Lageret Studio-Majorstuhuset AS-Mills DA-Momentum AS-Kreativ Konferanse-NAV-Norgesgruppen AS-Norsk Lastbærer Pool AS-Oset Høyfjellshotell AS- Pitch Event AS-Pulsen AS-Restaurant Consulting AS-Rudskogen Motorsenter AS


Strømberg Gruppen
Hei Lars-Fredrik

Først av alt vil jeg bare si at du var HELT FANTASTISK på vårt arrangement 27 sept. 2013 !!  Jeg trodde jeg skulle dø av latter.

Du var virkelig helt utrolig !! J og innfridde 100%. Jeg hadde hørt SÅ mye bra om deg , så jeg hadde høye forventninger… og jeg må si… du overgikk mine villeste fantasier av hva som var muligå få til.

- ingen over og ingen ved siden  J

Og for en stemme…..  og innlevelse…  og ikke minst… for noen karakterer / roller !!...

Vi er virkelig imponert og kommer til å anbefale deg videre til alle som måtte ha behov .

 Med vennlig hilsen Greve Myhrvold 
 

Toyota Norge
Hei Lars-Fredrik 

Tusen takk for en en fantastisk god opptreden under vår årsfest 5 jan 2013. Som du sikkert oppfattet av stemningen ble det 100 % innertier. Både Stig Frode, Tina Turner og Tom Jones, og ikke minst den avsluttende allsangen som deg selv med gitaren :-) Du imponerte med både kvalitet, trøkk, stemme og humor. Dette var fantastisk bra!

Adm dir Toyota Horten-Tønsberg


Siemens Norge 
 Hei Lars-Fredrik 
Takk for et kjempe flott Dinnershow med Stig Frode, Tom Jones og Rockefinale.Knall musikk etterpå både live med din duo og som DJ etterpå.
Du er Unik !

Mvh Tove Hungnes
Managment assistent Siemens AS Healtcare 
 

Norges Skiforbund  
Hei Lars-Fredrik.  

Vi takker for et fantastisk flott "stunt" med Stig Frode under Skitinget 2012.
Folket lo og koste seg, og det må jo også sies at det ble "nattens" samtaleemne.
Du råkte på mange bra punkter, mere enn du selv aner. Ikke beregnet bare på din "liksomkompis" men totalen for skinorge. KJEMPE BRA!!! 

Mvh Ingrid Lagmandsveen Afseth
Norges skiforbund / Hedmark skikrets  


Horwath Revisjon
Hei "Stig Frode og Freddi" 
Etter å ha møtt både uteliggeren Stig Frode og makeup artisten Freddi må jeg bare innrømme at  Lars-Fredrik, du er en komplett artist. Du er rå på å spille andre personligheter, sykt god på skjult teater og ikke minst, du har en sangstemme som matcher de beste i Norge. Knall !!!!
Du har også en personlighet og fremtreden som gjør det behagelig å samarbeide med deg. Vi treffes garantert igjen!!!  

Mvh Dag Ramsberg 
Mangaging Partner Horwath Revisjon 
 

Ringnes Bryggeri
Stig Frode har akkurat hatt opptreden hos oss.Jeg var ganske spent på om det ville slå an. Det ble stor suksess!!Jeg tror aldri det har vært så entusiastisk klapping og så mye latter i løpet av 15 minutter i vår kantine noen gang.Tusen takk for at du laget så god stemning - det hele ble jo så vellykket !

Mvh Marit Kolberg
Ringnes Bryggeri
 

Posten Norge AS
Suksess med Freddi! - vår nyansatte som dessverre ikke skulle begynne hos oss.. Freddi var vår nyansatte i en hel dag. Han gjorde mye rart og fortalte til og med at han hadde løyet om cv’n sin. Han ble en ”snakkis” i alle kroker og kriker på Beitostølen. Freddi avslørte seg selv etter et fantastisk Tom Jones-show. Da hadde han spilt skult teater i stor stil i en hel dag – fantastisk. Etter å ha drevet med kollektiv luring av alle kollegaene våre så var vi spente på reaksjonene. Alle syns dette var en kjempemorsom gagg – og det triste er at ikke Freddi skal begynne hos oss. Lars-Fredrik fortsatte å underholde oss sammen med Johannes Støle i ”Hatten er din”. Vi fikk rett og slett ikke nok musikk. 
1000 takk for en fantastisk dag. 

Hilsen Christian og Elisabeth 
Posten Norge AS


Toshiba Tec og office 
Vi var så heldige å komme i kontakt med Lars-Fredrik gjennom Kreativ Konferanse. Vi benyttet oss av hans ulike figurer til gjentatte pauseinnslag på en av våre kick-off. Gjennom hele dagen kom han inn som ulike karakterer, noe som skapte en kjempe steming med mye klapping og latter. Opptredenen han hadde gjennom kvelden ga alle en uforglemmelig opplevelse og ble det store samtaleemnet den kvelden. Utrolig morsomt å se en person som klarer å "rive med" seg alle på den måten. Lars-Fredrik er en utrolig flink entertainer og sanger. Anbefaler han på det sterkeste. 

Mvh Merete Hildonen Toshiba Tec


Sparebanken Hedmark
Vi engasjerte Lars-Fredrik Børresen og hans duo ”Hatten er din” til vår funksjonærsammenkomst 18. november 2006. Gjennom hele kvelden skapte disse to guttene veldig god stemning og mye latter. Med pianospill, gitar, saxofon, sang og underholdning ledet de oss gjennom en minnerik aften. En god kombinasjon fra taffelmusikk, sang og figurer som Tom Jones og Tina Turner, til høyt tempo på dansegulvet utover kvelden, skapte de en meget vellykket og uforglemmelig kveld for oss. 
Vi kan trygt anbefale Lars-Fredrik og ”Hatten er din”. 

Med vennlig hilsen 
Sparebanken Hedmark, Hamar Liv Hornnæss
 


Baxter Norge
You'r simply the best !!

Takk for vanvittig god underholdning - du snakkes om i gangene på Baxter.
Hun ble virkelig overrasket og forsto ikke hvordan du kunne vite så mye om henne og hvor du hadde alle opplysningene om henne fra. Og mine kollegaer trodde det var en tidligere arbeidskollega av henne som kom.
Ønsker deg lykke til i underholdningsbransjen

Hilsen Marit Kjenve
Sales Coordinator Baxter Norge

Akevittruten Event Management (Tilbakemelding fra kunde)
Hei.. Det er så fint at du tenkte på Lars-Fredrik, han er bare helt unik. Spilte og sang kjente sanger så stemningen sto i taket - ikke en sjel satt stille, så her var det liv"  
Takk for at du sørger for at kundene våre er så fornøyde :-)

Mvh - Stine L. Borgersen Akevittruten Event Management

 

Trafikketaten

Takk for flott musikalsk innlag på vårt julebord. Alle her er veldig fornøyd med kvelden. Sjøl hadde jeg krampe i leggene dagen etter, så jeg må ha svingt meg godt. 

Kristin Sandaker
Trafikketaten Oslo kommune

 

IBM
Hei Lars-Fredrik,
vil bare sende en mail og takke for ett meeeget bra underholdningsinnslag og veldig bra musikk.
Har snakket med mange som var på julebordet, og har fått veldig, veldig god respons tilbake fra alle på dine prestasjoner som Stig-Frode og for partymusikken med Hatten Er Din. De kommer til å leve lenge på oppmerksomheten de fikk denne kvelden.....=o)))

Med vennlig hilsen
Trine Hagen
Payroll IBM

  

Røde Kors Automatene
Vi engasjerte Lars-Fredrik Børresen til et pauseinnslag på v g;re årlige to agenttreff. Vi ønsket å gi agentene en overraskelse og noe de kom til å huske etter treffet.
Midt under møte kommer en noe forfjamset uteligger ved navn ”Stig Frode” inn i møterommet. Ingen visste om dette og trodde at denne mannen hadde gått feil, men etter hvert så skjønner vi at han faktisk kjenner vår regionsjef og det hele blir litt beklemt for sjefen vår, men veldig morsomt for oss andre. ”Stig Frode” har funnet ut hva han vil bli her i livet og det er artist, og nå vil han vise oss hva han kan og begynner å strippe og blir til artisten Tina Turner. Han avslutter med å synge Simply The Best, noe han gjør kjempe bra.

Det var et morsomt og proft innslag. "Stig Frode” var samtaleemne utover kvelden også, noen trodde faktisk at vår regionsjef og ”Stig Frode” var gamle bekjente. Ble mye morsomt ut av dette. Flere av agentene sa at dette var noe de kom til å huske lenge. Må også legge til at Lars-Fredrik synger kjempe bra og er en super artist!
Kan anbefale dette på det varmeste!

Lene E. S tyrvold Lofterød
Markedssekretær
Røde Kors Automatene

 

Perfect Home
Vil med dette takke for glimrende innsats under vårt arrangement sist fredag. Jeg har fått utrolig mange henvendelser fra de som var til stede, om at dette var noe av det morsomste de har opplevd. 
Tusen takk for strålende innsats !!
Hilsen Arnfinn Engeset Perfect Home 


Norsk Pasientskadeerstatning
Din opptreden ga salen en u forglemmelig og overraskende opplevelse.
Det var morsomt, energisk og profesjonelt gjennomført!
Det skal bli en glede og anbefale deg videre. >

Vennlig hilsen
Cathrine Broch
Norsk Pasientskadeerstatning

bottom of page